Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tradycyjnie :)
Zdrowsza i smaczniejsza wersja tradycyjnych faworku.
Odsłon: 134
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 56
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 456
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 1101
Zdrowsza i smaczniejsza wersja tradycyjnych faworku.
Odsłon: 134
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 56
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 456
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 1101
Składniki
Mięso umyć, osuszyć najlepiej papierowym ręcznikiem i rozbić tłuczkiem do mięsa. Oprószyć solą, pieprzem i majerankiem. Jajko rozbić, dodać musztardę, szczyptę soli, pieprzu i majeranku. Wymieszać. Panierować w jajku, bułce tartej i smażyć na maśle klarowanym do zrumienienia. Pod koniec smażenia dodać wodę. Po chwili kotlety przewrócić na drugą stronę i zdjąć z patelni.