Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tradycyjnie :)
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2911
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 984
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1107
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 275
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2844
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2911
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 984
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1107
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 275
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2844
Składniki
Mięso umyć, osuszyć najlepiej papierowym ręcznikiem i rozbić tłuczkiem do mięsa. Oprószyć solą, pieprzem i majerankiem. Jajko rozbić, dodać musztardę, szczyptę soli, pieprzu i majeranku. Wymieszać. Panierować w jajku, bułce tartej i smażyć na maśle klarowanym do zrumienienia. Pod koniec smażenia dodać wodę. Po chwili kotlety przewrócić na drugą stronę i zdjąć z patelni.