Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na soczyste udka z kurczaka to genialny sposób na domowy, aromatyczny obiad, który można przygotować w parę chwil. Delikatne mięso z udek idealnie nadaje się na przygotowanie delikatnego dania, jednak podczas przygotowywania trzeba uważać, by mięso nie stało się suche i wiórowate. Nasz przepis pokaże wam, jak przyrządzać udka z kurczaka, by zawsze były soczyste i przesiąknięte aromatycznymi przyprawami! To naprawdę proste - każdy sobie poradzi z takim daniem!
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 165
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 99
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 2290
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 165
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 99
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 2290
Składniki
Pałki z kurczaka umyć i osuszyć. W miseczce wymieszać sos sojowy, miód, oliwę, keczupy, zmiażdżone ząbki czosnku, sól i pieprz.
Udka umieścić w marynacie, piec 1 godzinę w 180 stopniach Celsjusza przy grzaniu góra-dół.
Podawać na ciepło lub na zimno.