Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na soczyste udka z kurczaka to genialny sposób na domowy, aromatyczny obiad, który można przygotować w parę chwil. Delikatne mięso z udek idealnie nadaje się na przygotowanie delikatnego dania, jednak podczas przygotowywania trzeba uważać, by mięso nie stało się suche i wiórowate. Nasz przepis pokaże wam, jak przyrządzać udka z kurczaka, by zawsze były soczyste i przesiąknięte aromatycznymi przyprawami! To naprawdę proste - każdy sobie poradzi z takim daniem!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Pałki z kurczaka umyć i osuszyć. W miseczce wymieszać sos sojowy, miód, oliwę, keczupy, zmiażdżone ząbki czosnku, sól i pieprz.
Udka umieścić w marynacie, piec 1 godzinę w 180 stopniach Celsjusza przy grzaniu góra-dół.
Podawać na ciepło lub na zimno.