Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 302
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11117
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3668
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1255
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 302
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11117
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3668
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1255
Składniki
Czosnek zgnieść, wymieszać z miękkim masłem, ziołami , doprawić do smaku.
Piersi kurczaka z grubości naciąć tak , aby powstała kieszonka, do jej wnętrza włożyć nadzienie z masła, można spiąć wykałaczkami. Mieso doprawić z obu stron i opruszyć mąką
Kurczaka smażymy z obu stron na złoty kolor na średnim ogniu, drugą stronę można smażyć pod przykryciem , by mieć pewność że piersi ( szczególnie gdy są duże ) upieką się. Smacznego soczystego!