Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 301
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3121
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 301
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3121
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Czosnek zgnieść, wymieszać z miękkim masłem, ziołami , doprawić do smaku.
Piersi kurczaka z grubości naciąć tak , aby powstała kieszonka, do jej wnętrza włożyć nadzienie z masła, można spiąć wykałaczkami. Mieso doprawić z obu stron i opruszyć mąką
Kurczaka smażymy z obu stron na złoty kolor na średnim ogniu, drugą stronę można smażyć pod przykryciem , by mieć pewność że piersi ( szczególnie gdy są duże ) upieką się. Smacznego soczystego!