Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wysokobiałkowa soja- alternatywa dla dań mięsnych. Rewelacyjne.
Polecam robić ze świeżego szpinaku - osobiście nie lubię przetartej mrożonej...
Odsłon: 7236
Bardzo lubimy gotować po wegetariańsku. Dziś jedna z wariacji na temat paszt...
Odsłon: 1500
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 10
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 141
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4186
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 10
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 141
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4186
Składniki
Soję namoczyć na noc, ugotować w osolonej wodzie
Cebulę pokroić w grubą kostkę, czosnek w plasterki. Pomidory pokroić w grube plastry.
Na rozgrzanej oliwie zeszklić cebulę i czosnek, dodać odsączoną, ugotowaną soję, doprawić solą i pieprzem, oprószyć listkami tymianku i dusić kilka minut
Plastry pomidorów przesmażyć na rozgrzanej oliwie, osuszyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu
Plastry pomidorów przekładać soją. Podawać udekorowane świeżymi listkami tymianku
Przepisy Dania główne
Dania główne
Spaghetti z sosem mięsno -pomidorowym
Dania główne
Paluszki rybne (z dorsza)
Dania główne
Tradycyjne kotlety mielone
Dania główne
Sałatka z btatem
Spaghetti z sosem mięsno -pomidorowym
Proste danie w stylu włoskim -garść makaronu, niewiele mięsa mielonego, odrob...
Odsłon: 4
Paluszki rybne (z dorsza)
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 10