Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest banalny, nie wnosi nic nowego do świata przepisów kulinarnych, ale mi ten obiadek bardzo smakował i muszę się nim podzielić, tzn. przepisem, nie obiadkiem:)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 73
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 85
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 73
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 85
Składniki
Warzywa gotujemy w osolonej wodzie.
Rybę myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, skrapiamy cytryną, doprawiamy, obtaczamy tylko w mące i tak smażymy.
Podajemy z ugotowanymi warzywami. Jest pyszne i strasznie zdrowe:)