Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest banalny, nie wnosi nic nowego do świata przepisów kulinarnych, ale mi ten obiadek bardzo smakował i muszę się nim podzielić, tzn. przepisem, nie obiadkiem:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11983
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16542
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5329
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11983
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16542
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5329
Składniki
Warzywa gotujemy w osolonej wodzie.
Rybę myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, skrapiamy cytryną, doprawiamy, obtaczamy tylko w mące i tak smażymy.
Podajemy z ugotowanymi warzywami. Jest pyszne i strasznie zdrowe:)