Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest banalny, nie wnosi nic nowego do świata przepisów kulinarnych, ale mi ten obiadek bardzo smakował i muszę się nim podzielić, tzn. przepisem, nie obiadkiem:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8306
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 463
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8306
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 463
Składniki
Warzywa gotujemy w osolonej wodzie.
Rybę myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, skrapiamy cytryną, doprawiamy, obtaczamy tylko w mące i tak smażymy.
Podajemy z ugotowanymi warzywami. Jest pyszne i strasznie zdrowe:)