Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na mój sos grzybowy jest bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu. Z dodatkiem śmietany i serka topionego smakuje wybornie. Polecam
nóż, rondel, łyżka,
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 689
Nie wiem jak wy ale ja uwielbiam takie świąteczne ciasteczkado herbatki pasuj...
Odsłon: 106
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 429
Polecam.
Odsłon: 456
Dzisiaj sernik z brzoskwiniami przygotowany na Andrzejki. Wyszedł bardzo smac...
Odsłon: 41
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 689
Nie wiem jak wy ale ja uwielbiam takie świąteczne ciasteczkado herbatki pasuj...
Odsłon: 106
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 429
Polecam.
Odsłon: 456
Dzisiaj sernik z brzoskwiniami przygotowany na Andrzejki. Wyszedł bardzo smac...
Odsłon: 41
Składniki
Pieczarki oczyścić, umyć i osuszyć, pokroić w kawałki. Cebulę po obraniu pokroić w większą kostkę , podsmażyć na maśle klarownym do zeszklenia, dodać grzyby i dusić około 20 - 30 minut. do miękkości. Koperek opłukać osuszyć i posiekać zostawiając trochę do dekoracji. Posiekany koperek dodać do grzybów. Całość doprawić pieprzem , solą oraz chilli. Gotować aż sos zgęstnieje, zabielić śmietana 30 % i serkiem topionym. Smacznego
Sosik gotowy do podania.