Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na mój sos grzybowy jest bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu. Z dodatkiem śmietany i serka topionego smakuje wybornie. Polecam
nóż, rondel, łyżka,
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30867
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3613
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3721
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1112
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30867
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3613
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3721
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1112
Składniki
Pieczarki oczyścić, umyć i osuszyć, pokroić w kawałki. Cebulę po obraniu pokroić w większą kostkę , podsmażyć na maśle klarownym do zeszklenia, dodać grzyby i dusić około 20 - 30 minut. do miękkości. Koperek opłukać osuszyć i posiekać zostawiając trochę do dekoracji. Posiekany koperek dodać do grzybów. Całość doprawić pieprzem , solą oraz chilli. Gotować aż sos zgęstnieje, zabielić śmietana 30 % i serkiem topionym. Smacznego
Sosik gotowy do podania.