Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na mój sos grzybowy jest bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu. Z dodatkiem śmietany i serka topionego smakuje wybornie. Polecam
nóż, rondel, łyżka,
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5746
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5825
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 243
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5746
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5825
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 243
Składniki
Pieczarki oczyścić, umyć i osuszyć, pokroić w kawałki. Cebulę po obraniu pokroić w większą kostkę , podsmażyć na maśle klarownym do zeszklenia, dodać grzyby i dusić około 20 - 30 minut. do miękkości. Koperek opłukać osuszyć i posiekać zostawiając trochę do dekoracji. Posiekany koperek dodać do grzybów. Całość doprawić pieprzem , solą oraz chilli. Gotować aż sos zgęstnieje, zabielić śmietana 30 % i serkiem topionym. Smacznego
Sosik gotowy do podania.