Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na mój sos grzybowy jest bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu. Z dodatkiem śmietany i serka topionego smakuje wybornie. Polecam
nóż, rondel, łyżka,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8695
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10314
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4679
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 757
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8695
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10314
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4679
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 757
Składniki
Pieczarki oczyścić, umyć i osuszyć, pokroić w kawałki. Cebulę po obraniu pokroić w większą kostkę , podsmażyć na maśle klarownym do zeszklenia, dodać grzyby i dusić około 20 - 30 minut. do miękkości. Koperek opłukać osuszyć i posiekać zostawiając trochę do dekoracji. Posiekany koperek dodać do grzybów. Całość doprawić pieprzem , solą oraz chilli. Gotować aż sos zgęstnieje, zabielić śmietana 30 % i serkiem topionym. Smacznego
Sosik gotowy do podania.