Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos parmezanowy w tej wersji dobrze sprawdzi się do makaronu. Możesz go podawać samodzielnie albo dodać ulubione składniki, np. brokuły, szynkę, cebulę czy też boczek.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2905
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6512
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2905
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6512
Składniki
Zetrzyj parmezan na drobne wiórki. Czosnek obierz, bardzo drobno pokrój.
Rozpuść masło w rondelku. Dodaj czosnek i zeszklij go. Teraz wlej śmietankę oraz wsyp parmezan. Zmniejsz moc palnika do minimum, mieszając przez cały czas.
Dopraw solą, pieprzem, bazylią. Dalej mieszaj i poczekaj aż sos zgęstnieje.