Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny sos. Idealnie smakuje z makaronem, ryżem i ziemniakami.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4513
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 32
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 63
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4513
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 32
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 63
Składniki
W saganku lub na większej patelni rozgrzać olej. Dodać kozieradkę, chwilę przesmażyć, dołożyć mięso. Mieszając przesmażamy mięso 2-4 minuty. Dodać pulpę pomidorową, bazylię, tymianek, dolać trochę wody i gotować pod przykryciem ok. 20 minut.