Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny sos. Idealnie smakuje z makaronem, ryżem i ziemniakami.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
W saganku lub na większej patelni rozgrzać olej. Dodać kozieradkę, chwilę przesmażyć, dołożyć mięso. Mieszając przesmażamy mięso 2-4 minuty. Dodać pulpę pomidorową, bazylię, tymianek, dolać trochę wody i gotować pod przykryciem ok. 20 minut.