Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny sos który można podać z ziemniakami, makaronem czy kluskami ślaskimi. PYCHOTKA
mięso dokładnie płuczemy i kroimy (ja kroje w grubą kostke ale mozna tez pokroić w paski)
na dobrze rozgrzaną oliwe wrzucamy mięsko i podpiekamy aż bedzie brązowe, dodajemy cebulkę pokrojona w piórka
gdy mięso bedzie podpieczone posypujemy je dobrze mąką , dokładnie mieszamy i znowu smażymy aż maka sie troszkę przypiecze.
gdy mąka bedzie już przypieczona zalewamy wszystko zimna woga i dobrze mieszamy aby nic nie przywierało do dna garnka.
doprawiamy wszystko przyprawami.
gdy sosik nam zgestnieje dusimy wszystko pod przykryciem az miesko bedzioe miękkie.
10 minut przed koncem gotowania dodajemy koperek
SMACZNEGO:)
Mój pierwszy wyrób i z pewnością nie ostatni. Test urządzenia wypadł pomyślni...
Odsłon: 35204
Bardzo smaczna, kolejna mielonka wieprzowa, tym razem zrobiłam z karczku i ło...
Odsłon: 6863
Za oknem huśtawka pogodowa, właściwie powrót zimy, jednym słowem paskudnie. W...
Odsłon: 5739
Lekka i pyszna duszona ryba w sosie pomidorowym z warzywami.
Odsłon: 29
Kolejna pyszna odsłona cukinii!
Odsłon: 81
Pyszne i szybka przekąska z cukinii z dodatkiem pieczarek,szynki i sera ideal...
Odsłon: 93
Lekka i pyszna duszona ryba w sosie pomidorowym z warzywami.
Odsłon: 29
Kolejna pyszna odsłona cukinii!
Odsłon: 81
Pyszne i szybka przekąska z cukinii z dodatkiem pieczarek,szynki i sera ideal...
Odsłon: 93
Składniki
mięso dokładnie płuczemy i kroimy (ja kroje w grubą kostke ale mozna tez pokroić w paski)
na dobrze rozgrzaną oliwe wrzucamy mięsko i podpiekamy aż bedzie brązowe, dodajemy cebulkę pokrojona w piórka
gdy mięso bedzie podpieczone posypujemy je dobrze mąką , dokładnie mieszamy i znowu smażymy aż maka sie troszkę przypiecze.
gdy mąka bedzie już przypieczona zalewamy wszystko zimna woga i dobrze mieszamy aby nic nie przywierało do dna garnka.
doprawiamy wszystko przyprawami.
gdy sosik nam zgestnieje dusimy wszystko pod przykryciem az miesko bedzioe miękkie.
10 minut przed koncem gotowania dodajemy koperek
SMACZNEGO:)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Gryczaki z tartymi ziemniakami
Dania główne
Pstrąg łososiowy w sosie z młodymi warzywami
Dania główne
Faszerowane cukinie
Dania główne
Młoda kapusta z jabłkami,pieczarkami i śliwkami.
Gryczaki z tartymi ziemniakami
Smaczne, zdrowe danie na szybki obiad.
Odsłon: 47
Pstrąg łososiowy w sosie z młodymi warzywami
Lekka i pyszna duszona ryba w sosie pomidorowym z warzywami.
Odsłon: 29