Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1615
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 680
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1615
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 680
Składniki
Ugotować makaron. Cebulę w kostkę. Pieczarki w plasterki. Kiełbasę czy parówki w kostkę albo w plasterki. Podsmażyć na oleju najpierw cebulę , potem dodajemy pieczarki, następnie kiełbasę / parówki. Gdy wszystko będzie miękkie dodajemy podlewamy wodą. Dodajemy przecier i przyprawy. Na sam koniec dodać fasolkę, zagotować. Podawać z makaronem.