Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 955
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 795
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12529
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 955
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 795
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12529
Składniki
Ugotować makaron. Cebulę w kostkę. Pieczarki w plasterki. Kiełbasę czy parówki w kostkę albo w plasterki. Podsmażyć na oleju najpierw cebulę , potem dodajemy pieczarki, następnie kiełbasę / parówki. Gdy wszystko będzie miękkie dodajemy podlewamy wodą. Dodajemy przecier i przyprawy. Na sam koniec dodać fasolkę, zagotować. Podawać z makaronem.