Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34870
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15333
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34870
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15333
Składniki
Ugotować makaron. Cebulę w kostkę. Pieczarki w plasterki. Kiełbasę czy parówki w kostkę albo w plasterki. Podsmażyć na oleju najpierw cebulę , potem dodajemy pieczarki, następnie kiełbasę / parówki. Gdy wszystko będzie miękkie dodajemy podlewamy wodą. Dodajemy przecier i przyprawy. Na sam koniec dodać fasolkę, zagotować. Podawać z makaronem.