Dania główne Przepis na:
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Mięso przesmażyc na oleju z czosnkiem i przyprawami. W tym czasie gotowac makaron w osolonej wodzie z łyżką oleju - aldente. Sos rozprowadzic w wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu. Gdy mięso jest już prawie gotowe, zalac je rozpuszczonym sosem, mieszając zagotowac. Odsączony makaron wykładac na talerze, na nim mięso w sosie, obficie posypac serem, przybrac zieleniną. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

Konto usunięte 04 września 2009Zgłoś do usunięcia
Gotowy sos z torebki? Ohyda :(1 Kto głosował? | Odpowiedz

kacha2102 10 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
robie podobne ale polecam pomieszac sos carbonara i bolognese z torebki, i czosnek w przyprawie daje;) a sos gotowy to mozna ale smak juz nie ten;p5 Kto głosował? | Odpowiedz

madziak 17 lutego 2009Zgłoś do usunięcia
A bez gotowego sosu to nie mozna?1 Kto głosował? | Odpowiedz