Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 129
W święta warto nie dodawać sobie pracy. Podany z "pasztecikami" na ciepło,z...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 1187
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2048
Świąteczne smaki.
Odsłon: 268
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2130
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 129
W święta warto nie dodawać sobie pracy. Podany z "pasztecikami" na ciepło,z...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 1187
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2048
Świąteczne smaki.
Odsłon: 268
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2130
Składniki
Mięso przesmażyc na oleju z czosnkiem i przyprawami. W tym czasie gotowac makaron w osolonej wodzie z łyżką oleju - aldente. Sos rozprowadzic w wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu. Gdy mięso jest już prawie gotowe, zalac je rozpuszczonym sosem, mieszając zagotowac. Odsączony makaron wykładac na talerze, na nim mięso w sosie, obficie posypac serem, przybrac zieleniną. Smacznego.