Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zazwyczaj spaghetti robię z pomidorami ze słoika (własnej roboty), ale że zostało mi trochę posezonowych pomidorów koktajlowych to one posłużyły za bazę sosu.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1066
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 68
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1066
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 68
Składniki
Cebulę i czosnek drobno posiekałem i podsmażyłem na patelni, do tego wrzuciłem mięso i smażyłem razem. Gdy mięso nabrało koloru doprawiłem do smaku. Na koniec wrzuciłem pomidory i chwilę poddusiłem.
Makaron ugotowany w lekko osolonej wodzie, odcedziłem (nie przelewam wodą), polałem gotowym sosem. Idealnie jest posypać danie parmezanem... ale od biedy może być żółty ser.