Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zazwyczaj spaghetti robię z pomidorami ze słoika (własnej roboty), ale że zostało mi trochę posezonowych pomidorów koktajlowych to one posłużyły za bazę sosu.
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 54
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 46
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 54
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 46
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Cebulę i czosnek drobno posiekałem i podsmażyłem na patelni, do tego wrzuciłem mięso i smażyłem razem. Gdy mięso nabrało koloru doprawiłem do smaku. Na koniec wrzuciłem pomidory i chwilę poddusiłem.
Makaron ugotowany w lekko osolonej wodzie, odcedziłem (nie przelewam wodą), polałem gotowym sosem. Idealnie jest posypać danie parmezanem... ale od biedy może być żółty ser.