Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zazwyczaj spaghetti robię z pomidorami ze słoika (własnej roboty), ale że zostało mi trochę posezonowych pomidorów koktajlowych to one posłużyły za bazę sosu.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11768
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11768
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Składniki
Cebulę i czosnek drobno posiekałem i podsmażyłem na patelni, do tego wrzuciłem mięso i smażyłem razem. Gdy mięso nabrało koloru doprawiłem do smaku. Na koniec wrzuciłem pomidory i chwilę poddusiłem.
Makaron ugotowany w lekko osolonej wodzie, odcedziłem (nie przelewam wodą), polałem gotowym sosem. Idealnie jest posypać danie parmezanem... ale od biedy może być żółty ser.