Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zazwyczaj spaghetti robię z pomidorami ze słoika (własnej roboty), ale że zostało mi trochę posezonowych pomidorów koktajlowych to one posłużyły za bazę sosu.
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17398
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1079
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6243
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 581
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17398
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1079
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6243
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 581
Składniki
Cebulę i czosnek drobno posiekałem i podsmażyłem na patelni, do tego wrzuciłem mięso i smażyłem razem. Gdy mięso nabrało koloru doprawiłem do smaku. Na koniec wrzuciłem pomidory i chwilę poddusiłem.
Makaron ugotowany w lekko osolonej wodzie, odcedziłem (nie przelewam wodą), polałem gotowym sosem. Idealnie jest posypać danie parmezanem... ale od biedy może być żółty ser.