Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla tych, którzy uwielbiają makaron.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 393
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7827
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13420
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2689
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 393
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7827
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13420
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2689
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Cebulę, czosnek i grzyby mielimy na dużych oczkach. Smażymy na rozgrzanym maśle, razem ze startą na dużych oczkach, marchewką. Dodajemy białe wino, odparowujemy. Następnie wlewamy passatę, wsypujemy lubczyk, dodajemy parmezan. Dusimy przez kwadrans. Do sosu dodajemy makaron, doprawiamy solą i pieprzem (wg uznania).