Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE , PROSTE I SZYBKIE :)
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5577
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3991
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 685
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5577
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3991
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 685
Składniki
Ugotować makaron wg przepisu na opakowaniu. W tym samym czasie na dużej patelni rozgrzać oliwę, dodać boczek, a gdy ten zacznie się rumienić dodać czosnek, smażyć aż do miękkości czosnku. Dodać przyprawy ( oprócz natki pietruszki ). Pokrojone w talarki szparagi dodać do smażącego się boczku.
Po kilku minutach dodać ugotowany makaron, odstawić z ognia, dodać parmezan / ser żółty i dokładnie wymieszać. Posypać natką pietruszki i podawać na stół :) SMACZNEGO !!