Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE , PROSTE I SZYBKIE :)
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1410
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 142
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1410
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 142
Składniki
Ugotować makaron wg przepisu na opakowaniu. W tym samym czasie na dużej patelni rozgrzać oliwę, dodać boczek, a gdy ten zacznie się rumienić dodać czosnek, smażyć aż do miękkości czosnku. Dodać przyprawy ( oprócz natki pietruszki ). Pokrojone w talarki szparagi dodać do smażącego się boczku.
Po kilku minutach dodać ugotowany makaron, odstawić z ognia, dodać parmezan / ser żółty i dokładnie wymieszać. Posypać natką pietruszki i podawać na stół :) SMACZNEGO !!