Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE , PROSTE I SZYBKIE :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2656
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2924
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2656
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2924
Składniki
Ugotować makaron wg przepisu na opakowaniu. W tym samym czasie na dużej patelni rozgrzać oliwę, dodać boczek, a gdy ten zacznie się rumienić dodać czosnek, smażyć aż do miękkości czosnku. Dodać przyprawy ( oprócz natki pietruszki ). Pokrojone w talarki szparagi dodać do smażącego się boczku.
Po kilku minutach dodać ugotowany makaron, odstawić z ognia, dodać parmezan / ser żółty i dokładnie wymieszać. Posypać natką pietruszki i podawać na stół :) SMACZNEGO !!