Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE , PROSTE I SZYBKIE :)
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7031
Polecam.
Odsłon: 151
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5385
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2628
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7031
Polecam.
Odsłon: 151
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5385
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2628
Składniki
Ugotować makaron wg przepisu na opakowaniu. W tym samym czasie na dużej patelni rozgrzać oliwę, dodać boczek, a gdy ten zacznie się rumienić dodać czosnek, smażyć aż do miękkości czosnku. Dodać przyprawy ( oprócz natki pietruszki ). Pokrojone w talarki szparagi dodać do smażącego się boczku.
Po kilku minutach dodać ugotowany makaron, odstawić z ognia, dodać parmezan / ser żółty i dokładnie wymieszać. Posypać natką pietruszki i podawać na stół :) SMACZNEGO !!