Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie spaghetti. Przepis pochodzi z gazety, troszkę zmieniony przeze mnie. Gdy pierwszy raz zrobiłam to spaghetti to od tej pory robię już tylko takie. Czasami nie daję selera i pieczarek i też jest pyszne.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 3748
Wyjątkowo bogata w smaku zupa.
Odsłon: 102
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 3748
Wyjątkowo bogata w smaku zupa.
Odsłon: 102
Składniki
Posiekaną cebulę i starty czosnek zeszklij na oleju. Dodaj pieczarki pokrojone w półplasterki, marchewkę i selera pokrojonego w kostkę (można zetrzeć na tarce o dużych oczkach). Smaż, mieszając 4 minuty.
Dołóż mięso, smaż 8 minut. Dodaj passatę, koncentrat, sól, pieprz i zioła do smaku. Zalej bulionem i duś 10 minut. W tym czasie ugotuj makaron. Ugotowany makaron połóż na talerzach, polej sosem i posyp startym żółtym serem. Smacznego!