Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem przygotowałam tradycyjne spaghetti bolognese, użyłam jedynie mięsa drobiowego zamiast wołowiny. Sos pomidorowy, mięso i makaron to połączenie idealne na obiad czy też kolację.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 931
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2146
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 931
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2146
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Składniki
Na patelnię wlewamy olej, rozgrzewamy. Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w kosteczkę. Wrzucamy na patelnię i lekko podsmażamy, następnie dodajemy mięso i chwilę podsmażamy. Następnie dodajemy koncentrat, passatę i przyprawy oraz zioła. Całośc dusimy na małym ogniu około 30 minut, od czasu do czasu mieszając. Makaron spaghetti gotujemy al dente. Podajemy makaron z sosem i poszatkowanym szczypiorkiem. Smacznego