Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem przygotowałam tradycyjne spaghetti bolognese, użyłam jedynie mięsa drobiowego zamiast wołowiny. Sos pomidorowy, mięso i makaron to połączenie idealne na obiad czy też kolację.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 725
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5374
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9188
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 103
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 81
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 725
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5374
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9188
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 103
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 81
Składniki
Na patelnię wlewamy olej, rozgrzewamy. Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w kosteczkę. Wrzucamy na patelnię i lekko podsmażamy, następnie dodajemy mięso i chwilę podsmażamy. Następnie dodajemy koncentrat, passatę i przyprawy oraz zioła. Całośc dusimy na małym ogniu około 30 minut, od czasu do czasu mieszając. Makaron spaghetti gotujemy al dente. Podajemy makaron z sosem i poszatkowanym szczypiorkiem. Smacznego