Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem przygotowałam tradycyjne spaghetti bolognese, użyłam jedynie mięsa drobiowego zamiast wołowiny. Sos pomidorowy, mięso i makaron to połączenie idealne na obiad czy też kolację.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10388
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3018
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2114
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 810
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10388
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3018
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2114
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 810
Składniki
Na patelnię wlewamy olej, rozgrzewamy. Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w kosteczkę. Wrzucamy na patelnię i lekko podsmażamy, następnie dodajemy mięso i chwilę podsmażamy. Następnie dodajemy koncentrat, passatę i przyprawy oraz zioła. Całośc dusimy na małym ogniu około 30 minut, od czasu do czasu mieszając. Makaron spaghetti gotujemy al dente. Podajemy makaron z sosem i poszatkowanym szczypiorkiem. Smacznego