Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój Syn zjada co najmniej dwie dokładki za każdym razem. Swoją drogą, gdzie się to mieści w brzuszku 11 latka?
Blender kielichowy
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25970
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3386
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1433
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25970
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3386
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1433
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu ( al dente ).
Mięso smażymy na patelni.
Robimy sos. Pomidory i wszystkie przyprawy blendujemy w mikserze najlepiej kielichowym. Dodajemy do mięsa i dusimy chwilę.
Makaron na talerz, potem sos w środek, na wierz tarta Mozarella i gotowe. Smacznego!