Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój Syn zjada co najmniej dwie dokładki za każdym razem. Swoją drogą, gdzie się to mieści w brzuszku 11 latka?
Blender kielichowy
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 79
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 749
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 473
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 262
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 79
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 749
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 473
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 262
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu ( al dente ).
Mięso smażymy na patelni.
Robimy sos. Pomidory i wszystkie przyprawy blendujemy w mikserze najlepiej kielichowym. Dodajemy do mięsa i dusimy chwilę.
Makaron na talerz, potem sos w środek, na wierz tarta Mozarella i gotowe. Smacznego!