Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój Syn zjada co najmniej dwie dokładki za każdym razem. Swoją drogą, gdzie się to mieści w brzuszku 11 latka?
Blender kielichowy
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21308
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25391
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 130
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21308
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25391
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 130
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu ( al dente ).
Mięso smażymy na patelni.
Robimy sos. Pomidory i wszystkie przyprawy blendujemy w mikserze najlepiej kielichowym. Dodajemy do mięsa i dusimy chwilę.
Makaron na talerz, potem sos w środek, na wierz tarta Mozarella i gotowe. Smacznego!