Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja wersja spaghetti.. Klasyczne danie, łatwe wykonaniu, a i czasu wiele nie potrzeba.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4924
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13339
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4924
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13339
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Składniki
Cebulę posiekać (nie za drobno) i wrzucić na rozgrzaną oliwę. Jak się zeszkli dodać drobno posiekany, bądź wyciśnięty przez praskę czosnek. Chwilę podsmażamy i dodajemy mięso. Doprawiamy solą, pieprzem, ziołami.