Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti w innej odsłonie.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31044
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5851
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31044
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5851
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Cebulę i pieczarki drobno posiekać i udusić na maśle. Następnie zaciągnąć śmietanką, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wsypać odsączony groszek i podgotować. Gorący makaron rozłożyć na talerze , polać sosem i posypać serem i natką pietruszki.