Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti w innej odsłonie.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1415
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5926
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8871
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18701
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1415
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5926
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8871
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18701
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Cebulę i pieczarki drobno posiekać i udusić na maśle. Następnie zaciągnąć śmietanką, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wsypać odsączony groszek i podgotować. Gorący makaron rozłożyć na talerze , polać sosem i posypać serem i natką pietruszki.