Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia włoska. Miłośnicy makaronu powinni ten przepis przetestować.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Podsmażyłem pokrojony boczek, dodałem czosnek, papryczkę i obrane, pokrojone pomidory. Dusiłem 10 minut. Makaron ugotowałem al. dente. Odcedziłem i połączyłem z sosem. Doprawiłem solą, posypałem natką i pecorino.