Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron spaghetti, bakłażan, karczochy i pomidory...
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 920
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 920
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Składniki
1. Bakłażana umyj, pokój w cienkie plasterki. 2. Na maśle podsmaż szalotkę, czosnek oraz pastę z papryczek chilli. 3. Dodaj plasterki bakłażana podlej bulionem. 4. Dodaj karczochy i pomidor pokrojony w kostkę. 5. Przypraw solą, pieprzem i posyp siekaną pietruszką. 6. W dużej ilości posolonej wody ugotuj spaghetti al dente i odcedź. 7. Makaron przełóż na patelnię z sosem i wymieszaj. 8. Udekoruj całymi listkami pietruszki lub bazylią. 9. Smacznego.