Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli super lekki lunch w upalny dzień! :) Idealna propozycja na wykorzystanie cukinii i posiłek w gorący dzień.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1104
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5814
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1201
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1104
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5814
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1201
Składniki
Cukinię pokroić na cienkie paseczki i obgotować 2 minuty w osolonej wodzie, a następnie odcedzić.
Pomidory poddusić na patelni (około 15 minut) z dodatkiem pozostałych przypraw.
Pestki dyni lekko uprażyć na suchej patelni teflonowej.
Na talerz wyłożyć "cukiniowy makaron", sos, kiełki brokuła i posypać pestkami dyni.