Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti z papryką i mięsem mielonym
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Mięso smażyć na rozgrzanym oleju, od czasu do czasu mieszając. Pod koniec smażenia posypać czosnkiem granulowanym. Papryki umyć, osuszyć i pokroić w kostkę, cebulę pokroić w drobną kostkę. Do usmażonego mięsa dodać papryki, cebulę, doprawić bazylią, chili pieprzem cayenne, solą i pieprzem. Na koniec dodać pomidory z puszki. Całość doprowadzić do wrzenia. Podawać z makaronem, posypanym startym serem.