Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sycące i szybkie w przygotowaniu
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68744
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2095
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68744
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2095
Składniki
Ugotować makaron. Makaron powinien być al dente. Można pokropić go oliwą z oliwek by się nie zlepiał.
na patelni na oliwie zeszklić cebulkę, dodać mięso mielone i wszystko smazyć do miekkości. Gdy mięso bedzie juz dobre dodajemy pokrojone pieczarki i nadal wszystko dusimy pod przykryciem.
Dodajemy pomidory w puszce oraz przecier pomidorowy.
Podlewamy wszystko odrobiną wody i dusimy
Przyprawiamy i gotowe:)
makaron polewamy sosem oraz posypujemy startym serem żółtym.
SMACZNEGO