Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sycące i szybkie w przygotowaniu
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 652
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 95
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1194
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 652
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 95
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1194
Składniki
Ugotować makaron. Makaron powinien być al dente. Można pokropić go oliwą z oliwek by się nie zlepiał.
na patelni na oliwie zeszklić cebulkę, dodać mięso mielone i wszystko smazyć do miekkości. Gdy mięso bedzie juz dobre dodajemy pokrojone pieczarki i nadal wszystko dusimy pod przykryciem.
Dodajemy pomidory w puszce oraz przecier pomidorowy.
Podlewamy wszystko odrobiną wody i dusimy
Przyprawiamy i gotowe:)
makaron polewamy sosem oraz posypujemy startym serem żółtym.
SMACZNEGO