Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie obiadowe, spaghetti z sosem pieczarkowym i fetą.Idealne do zabrania do pracy jako lunch.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 508
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 275
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9716
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1136
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4484
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 508
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 275
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9716
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1136
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4484
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu.
Pieczarki obierz opłucz. Cebulę i czosnek obierz. Na patelni rozgrzej olej dodaj pokrojoną cebulę i czosnek chwilę podsmaż dodaj obrane i pokrojone pieczarki smaż około 20 minut.
Dodaj pokrojoną natkę pietruszki, dopraw do smaku solą i pieprzem. Na koniec dodaj ser . Wszystko dokładnie wymieszaj do rozpuszczenia sera.Makaron ułóż na talerzu polej sosem i gotowe. Smacznego.