Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, tanie a przy tym ekspresowe danie - najdłużej trwa gotowanie makaronu:)
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6892
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5082
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2033
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6892
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5082
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2033
Składniki
Makaron gotujemy w osolonym wrzątku. Natkę pietruszki odrywamy z łodyżek, dodajemy sok z cytryny, czosnek, sól i oliwę z suszonych pomidorów /lub oliwę z oliwek lub inną ulubioną smakową/. Wszystko razem miksujemy blenderem. Pesto dodajemy do ugotowanego, odsączonego, ciepłego makaronu i mieszamy. Porcje nakładamy na talerz i dekorujemy natką pietruszki.