Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, tanie a przy tym ekspresowe danie - najdłużej trwa gotowanie makaronu:)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 262
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 262
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Makaron gotujemy w osolonym wrzątku. Natkę pietruszki odrywamy z łodyżek, dodajemy sok z cytryny, czosnek, sól i oliwę z suszonych pomidorów /lub oliwę z oliwek lub inną ulubioną smakową/. Wszystko razem miksujemy blenderem. Pesto dodajemy do ugotowanego, odsączonego, ciepłego makaronu i mieszamy. Porcje nakładamy na talerz i dekorujemy natką pietruszki.