Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla lubiących makarony z różnymi sosami.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 30
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 800
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2099
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4098
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 30
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 800
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2099
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4098
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie, według przepisu na opakowaniu. W garnczku zagotowujemy sos pieczarkowy. Sos możemy troszkę zagęścić mąką ziemniaczaną i doprawić pieprzem, żeby był troszkę pikantny. Ugotowane spaghetti podajemy polane obficie sosem, udekorowane gałązką zielonej bazylii. Przepis na sos znajduje się TU na męża blogu: http://czarymarygotujecezary.blogspot.com/2016/09/sos-pieczarkowy-z-warzywami-na-gesto.html Smacznego!!!