Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i latwe w przygotowaniu
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 179
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 573
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 292
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 179
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 573
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 292
Składniki
z miesa mielonego, bulki ,jajka, sera ,przypraw i bulki tartej formujemy pulpety iobtaczamy w bulce tartej i smazymy z wszystkich stron do uzyskania ladnego brazowego koloru.
Sos na oliwe z oliwek wrzucamy zabek czosnku dodajemy sos pomidorowy i przyprawy.Sos ma dohodzic na malym plomieniu mieszac od czasu do czasu na sam koniec dodac bazylie i wczesniej usmazone pulpety.
W osolnej wodzie ugotowac makaron spaghetti tak aby sie nie rozwalal nastepnie odcedzic i dodac do sosu i pulpetow wszystko wymieszac i posypac z gory parmezanem
smacznego