Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i latwe w przygotowaniu
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1000
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5578
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8713
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17946
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1000
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5578
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8713
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17946
Składniki
z miesa mielonego, bulki ,jajka, sera ,przypraw i bulki tartej formujemy pulpety iobtaczamy w bulce tartej i smazymy z wszystkich stron do uzyskania ladnego brazowego koloru.
Sos na oliwe z oliwek wrzucamy zabek czosnku dodajemy sos pomidorowy i przyprawy.Sos ma dohodzic na malym plomieniu mieszac od czasu do czasu na sam koniec dodac bazylie i wczesniej usmazone pulpety.
W osolnej wodzie ugotowac makaron spaghetti tak aby sie nie rozwalal nastepnie odcedzic i dodac do sosu i pulpetow wszystko wymieszac i posypac z gory parmezanem
smacznego