Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja propozycja znanego włoskiego dania. Nie mam w nim zbyt wiele mięsa, za to jest dużo warzyw. A smak? Proszę spróbować!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 323
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2548
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 323
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2548
Składniki
Mięso zmielić. Do rondla wlać olej rzepakowy. Podsmażyć mięso. Dodać umyte i pokrojone warzywa. Dolać wody. Dodać przyprawy i koncentrat pomidorowy. Dusić i od czasu do czasu mieszać. Po 30 minutach sos powinien być gotowy.
Ugotować makaron al dente. Przełożyć do sosu i wymieszać. Po nałożeniu na talerze posypać parmezanem.