Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam to danie gdy jest mało czasu na przygotowanie obiadu. Dodatki do sosu mogą być takie jakie akurat są w lodówce. Ja przedstawiam oczywiście moją propozycję..
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16104
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16104
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Składniki
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie al dente. Do rondla wlać olej. Paprykę i papryczkę umyć i drobno pokroić. Cebulę i czosnek również drobno pokroić. Wszystkie warzywa zeszklić na oleju. Dodać przyprawy. Wymieszać. Połączyć z odcedzonym makaronem i nakładać na talerze. Na wierzch ułożyć suszone pomidory.