Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny makaronik w sosie pomidorowym z tuńczykiem
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11640
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 84
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8121
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155136
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1124
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11640
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 84
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8121
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155136
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1124
Składniki
Makaron ugotować al dente. Cebule i czosnek drobno posiekać i podsmażyć na oliwie. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w małą kostkę, dodać do cebuli razem z pomidorami z puszki, smażyć około 15 minut. Pod koniec doprawić solą, pieprzem i ziołami. Podawać z ugotowanym makaronem posypanym startym żółtym serem oraz tuńczykiem.