Do góry

Dania główne Przepis na:

Spaghetti z wędzonym boczkiem w masie jajecznej ( z kuchni włoskiej)

Spaghetti z wędzonym boczkiem w masie jajecznej ( z kuchni włoskiej)

Autor:

Przepisów i artykułów: 2504 Ocena: 17772

Dodano:

Odsłon: 515

Pyszne danie na obiad.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Spaghetti z wędzonym boczkiem w masie jajecznej ( z kuchni włoskiej)

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Makaron ugotować według opisu na opakowaniu.

  2. Jaja roztrzepać razem z startym serem pieprzem do smaku i natką pietruszki.

  3. Boczek przysmażyć na maśle i wymieszać z makaronem.

  4. Następnie zalać masą jajeczną i po chwili podawać prosto z patelni na półmisku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Malwa55 16 września 2016 I z boczkiem i z masłem,ile to ma kalorii?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń