Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na obiad.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8679
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 607
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8679
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 607
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu.
Jaja roztrzepać razem z startym serem pieprzem do smaku i natką pietruszki.
Boczek przysmażyć na maśle i wymieszać z makaronem.
Następnie zalać masą jajeczną i po chwili podawać prosto z patelni na półmisku.