Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki smaczny obiad z ostrą nutą.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1323
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1323
Składniki
W osolonej wodzie ugotuj makaron jaki lubisz. Ja wybrałam rurki. W garnku rozpuść masło dodaj mrożony szpinak i duś około 20min.Następnie dodaj przyprawy i jajko.Dokładnie wymieszaj,duś około 3min.Na koniec dodaj śmietanę i duś jeszcze chwile. Ugotowany odcedzony makaron dodaj do szpinaku i jeszcze raz wymieszaj. Możesz dać na wierzch parmezan. Smacznego