Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki smaczny obiad z ostrą nutą.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7882
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7882
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
W osolonej wodzie ugotuj makaron jaki lubisz. Ja wybrałam rurki. W garnku rozpuść masło dodaj mrożony szpinak i duś około 20min.Następnie dodaj przyprawy i jajko.Dokładnie wymieszaj,duś około 3min.Na koniec dodaj śmietanę i duś jeszcze chwile. Ugotowany odcedzony makaron dodaj do szpinaku i jeszcze raz wymieszaj. Możesz dać na wierzch parmezan. Smacznego