Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki smaczny obiad z ostrą nutą.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 959
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13570
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 959
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13570
Składniki
W osolonej wodzie ugotuj makaron jaki lubisz. Ja wybrałam rurki. W garnku rozpuść masło dodaj mrożony szpinak i duś około 20min.Następnie dodaj przyprawy i jajko.Dokładnie wymieszaj,duś około 3min.Na koniec dodaj śmietanę i duś jeszcze chwile. Ugotowany odcedzony makaron dodaj do szpinaku i jeszcze raz wymieszaj. Możesz dać na wierzch parmezan. Smacznego