Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki smaczny obiad z ostrą nutą.
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 67
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 46
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9315
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 67
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 46
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9315
Składniki
W osolonej wodzie ugotuj makaron jaki lubisz. Ja wybrałam rurki. W garnku rozpuść masło dodaj mrożony szpinak i duś około 20min.Następnie dodaj przyprawy i jajko.Dokładnie wymieszaj,duś około 3min.Na koniec dodaj śmietanę i duś jeszcze chwile. Ugotowany odcedzony makaron dodaj do szpinaku i jeszcze raz wymieszaj. Możesz dać na wierzch parmezan. Smacznego