Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawe połączenie smaków i aromatów
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 275
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 99
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 70
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 275
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 99
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 70
Składniki
Ugotować makaron al dente, odcedzić.
W między czasie na dużej patelni podgrzać połowę oliwy z masłem. Gdy masło się rozpuści, dodać czosnek, papryczki chili i bułkę tartą. Smażyć, aż bułka lekko się zarumieni.
W dużej misce zmieszać odcedzony gorący makaron z zasmażką i pietruszką. Dodać skórkę z cytryny i resztę oliwy