Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawe połączenie smaków i aromatów
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1355
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14910
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 920
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1355
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14910
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 920
Składniki
Ugotować makaron al dente, odcedzić.
W między czasie na dużej patelni podgrzać połowę oliwy z masłem. Gdy masło się rozpuści, dodać czosnek, papryczki chili i bułkę tartą. Smażyć, aż bułka lekko się zarumieni.
W dużej misce zmieszać odcedzony gorący makaron z zasmażką i pietruszką. Dodać skórkę z cytryny i resztę oliwy