Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa pizza może mieć chrupki spód, jak w dobrej pizzerii. Jest na to kilka sposobów. Ciasta na pizzę się nie wałkuje. Najlepiej podrzucać, jak w pizzeriach, ale równie dobrze zadziała rozciąganie go palcami. Pizzę najlepiej robić na najniższej "półce" piekarnika. Najlepiej jeśli blaszka będzie gorąca. Pizzę można położyć na niej później, kiedy piekarnik się nagrzeje. Pizza ma chrupiący spód, jeśli pieczemy ją na specjalnym kamieniu do pizzy. To nawet nie taki drogi "wynalazek", ale warto sprawdzić wcześniej opinie o producencie - bywa, że byle jak przycięte kamienie pękają. Fot. rob_rob2001/Flickr.com
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2268
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1383
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 516
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3556
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1212
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2268
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1383
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 516
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3556
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1212
Składniki