Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa pizza może mieć chrupki spód, jak w dobrej pizzerii. Jest na to kilka sposobów. Ciasta na pizzę się nie wałkuje. Najlepiej podrzucać, jak w pizzeriach, ale równie dobrze zadziała rozciąganie go palcami. Pizzę najlepiej robić na najniższej "półce" piekarnika. Najlepiej jeśli blaszka będzie gorąca. Pizzę można położyć na niej później, kiedy piekarnik się nagrzeje. Pizza ma chrupiący spód, jeśli pieczemy ją na specjalnym kamieniu do pizzy. To nawet nie taki drogi "wynalazek", ale warto sprawdzić wcześniej opinie o producencie - bywa, że byle jak przycięte kamienie pękają. Fot. rob_rob2001/Flickr.com
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 24808
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9592
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2112
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4113
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 774
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 380
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 24808
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9592
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2112
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4113
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 774
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 380
Składniki