Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa pizza może mieć chrupki spód, jak w dobrej pizzerii. Jest na to kilka sposobów. Ciasta na pizzę się nie wałkuje. Najlepiej podrzucać, jak w pizzeriach, ale równie dobrze zadziała rozciąganie go palcami. Pizzę najlepiej robić na najniższej "półce" piekarnika. Najlepiej jeśli blaszka będzie gorąca. Pizzę można położyć na niej później, kiedy piekarnik się nagrzeje. Pizza ma chrupiący spód, jeśli pieczemy ją na specjalnym kamieniu do pizzy. To nawet nie taki drogi "wynalazek", ale warto sprawdzić wcześniej opinie o producencie - bywa, że byle jak przycięte kamienie pękają. Fot. rob_rob2001/Flickr.com
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 331
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 409
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 665
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 331
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 409
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 665
Składniki