Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis rodem z Holandii. Danie jednogarnkowe!
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1177
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 426
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3348
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 897
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1177
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 426
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3348
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 897
Składniki
Przede wszystkim obieramy nasze ziemniaki. Wrzucamy je do garnka i gotujemy do miękkości. Odmrażamy nasz szpinak wrzucając go do garnka na palnik cały czas mieszając lub w mikrofali. Orzechy nerkowca trzeba pokroić w drobne kawałki. Ugotowane ziemniaki odcedzamy. Teraz wszystko możemy wrzucić do garnka, czyli szpinak(musi być ciepły i odcedzony z wody. Najlepiej go wrzucić na sitko), orzechy nerkowca, piniowe, serek, wlewamy mleko, solimy i pieprzymy. Na koniec wszystko trzeba porządnie wymieszać i już można podawać na talerz. Link do filmu z przygotowań znajdziecie pod spodem:-) Życzę smacznego!!! 3majcie się zdrowo! Pozdrowienia!