Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis rodem z Holandii. Danie jednogarnkowe!
...ale pyszny.
Odsłon: 760
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 106
Polecam.
Odsłon: 653
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 395
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 208
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5162
...ale pyszny.
Odsłon: 760
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 106
Polecam.
Odsłon: 653
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 395
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 208
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5162
Składniki
Przede wszystkim obieramy nasze ziemniaki. Wrzucamy je do garnka i gotujemy do miękkości. Odmrażamy nasz szpinak wrzucając go do garnka na palnik cały czas mieszając lub w mikrofali. Orzechy nerkowca trzeba pokroić w drobne kawałki. Ugotowane ziemniaki odcedzamy. Teraz wszystko możemy wrzucić do garnka, czyli szpinak(musi być ciepły i odcedzony z wody. Najlepiej go wrzucić na sitko), orzechy nerkowca, piniowe, serek, wlewamy mleko, solimy i pieprzymy. Na koniec wszystko trzeba porządnie wymieszać i już można podawać na talerz. Link do filmu z przygotowań znajdziecie pod spodem:-) Życzę smacznego!!! 3majcie się zdrowo! Pozdrowienia!