Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowity smak i aromat.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 13341
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8754
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 642
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8251
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 13341
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8754
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 642
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8251
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem, po czym rozbić tłuczkiem. Szczypiorek, pietruszkę drobno posiekać i razem wymieszać. Na każdym kotlecie ułożyć plasterek szynki, posypać szczypiorkiem wymieszanym z natką pietruszki, ułożyć trzy plasterki pieczarki, posypać solą i pieprzem i przykryć boczkiem. Zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczką. Na patelni rozgrzać olej, położyć roladki i obsmażyć z każdej strony na złoty kolor. Następnie podlać wodą i dusić na małym ogniu przez około 45 minut.