Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowity smak i aromat.
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25000
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6101
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 398
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25000
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6101
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 398
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem, po czym rozbić tłuczkiem. Szczypiorek, pietruszkę drobno posiekać i razem wymieszać. Na każdym kotlecie ułożyć plasterek szynki, posypać szczypiorkiem wymieszanym z natką pietruszki, ułożyć trzy plasterki pieczarki, posypać solą i pieprzem i przykryć boczkiem. Zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczką. Na patelni rozgrzać olej, położyć roladki i obsmażyć z każdej strony na złoty kolor. Następnie podlać wodą i dusić na małym ogniu przez około 45 minut.