Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażony stek z karczku wieprzowego podany z ugotowanymi, młodymi ziemniakami posypanymi koperkiem oraz z surówką z pekińskiej kapusty.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8748
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7465
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5105
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328188
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8748
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7465
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5105
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328188
Składniki
Plastry karczku solimy i nacieramy pieprzami, smażymy na gorącym tłuszczu do ich zarumienienia i odpowiedniej miękkości.
W między czasie kroimy kapustę pekińską, trzemy na grubszych oczkach marchew, cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy, przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym do smaku, dodajemy majonez i dokładnie mieszamy. Wymieszaną surówkę przykrywamy spożywczą folią i wstawiamy do lodówki na około 1 godziny.
W między czasie gotujemy ziemniaki. Gotowe steki podajemy z ziemniakami posypanymi koperkiem i surówką. Smacznego !!!