Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażony stek z karczku wieprzowego podany z ugotowanymi, młodymi ziemniakami posypanymi koperkiem oraz z surówką z pekińskiej kapusty.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
Plastry karczku solimy i nacieramy pieprzami, smażymy na gorącym tłuszczu do ich zarumienienia i odpowiedniej miękkości.
W między czasie kroimy kapustę pekińską, trzemy na grubszych oczkach marchew, cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy, przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym do smaku, dodajemy majonez i dokładnie mieszamy. Wymieszaną surówkę przykrywamy spożywczą folią i wstawiamy do lodówki na około 1 godziny.
W między czasie gotujemy ziemniaki. Gotowe steki podajemy z ziemniakami posypanymi koperkiem i surówką. Smacznego !!!