Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czasem można pozwolić sobie na solidny kawał mięsa, stek przygotowany wg porad Ani Starmach
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 79
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5656
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 79
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5656
Składniki
1. mięso należy min 30 minut wcześniej wyjąć z lodówki, 2. rozgrzać olej lub masło, mięso posolić z tej strony z której będzie smażone, położyć ostrożnie na gorącym tłuszczu, smażyć ok 3-4 min, następnie posolić drugą stronę steku i delikatnie przewrócić, smażyć kolejne 3 min, zdjąć z patelni, odstawić na ok 5 min, 3. steki doprawić pieprzem bezpośrednio przed jedzeniem, smacznego