Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sztuka mięcha z kością w nietypowej marynacie. A co! Taki męski „czyścioch”. Żremy ;)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34882
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16121
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34882
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16121
Składniki
Mięso czyścimy. Nakłuwamy, by przyprawy z marynaty przeszły do środka. Olej mieszamy z octem cukrem, doprawiamy solą i pieprzem. Zalewamy mięso marynatą. Odstawiamy na noc. Pieczemy 15 min. w 220°C, pod koniec włączamy termoobieg.