Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma lepszej opcji na grilla - steki wieprzowe smakują wybornie, możesz podawać je na różne sposoby. Tym razem proponujemy zaserwować je z aromatycznym masłem z anchois. Sprawdź także przepis na masło z anchois według Ewy Wachowicz.
Przepis pochodzi z 542. odcinka programu "Ewa gotuje".
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1258
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 628
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1361
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1258
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 628
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1361
Składniki
Plastry schabu przyprawić z obu stron solą i sezamem. Na wierzchu ułożyć pokrojony w plastry czosnek i gałązki rozmarynu.
Włożyć do woreczków do wakowania i zgrzać w pakowarce próżniowej (usuwając przy tym powietrze).
Gotować przez 1 ½ godziny w temp. 56 st. C.
Ugotowane mięso wyjąc z woreczków, usunąć czosnek oraz rozmaryn i zapiec na ruszcie.
Podawać z masłem z anchois.