Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło z anchois to wyjątkowy dodatek do innych dań, przede wszystkim mięsnych. Jest niezwykle aromatyczne, idealnie podkręca smak potraw. Z łatwością przygotujesz je samodzielnie. Przepis pochodzi z 542. odcinka programu "Ewa gotuje".
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1453
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231837
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4994
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1453
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231837
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4994
Składniki
Anchois odsączyć z zalewy i drobno pokroić. Szalotkę bardzo drobno posiekać.
Masło zmiksować. Dodać anchois, szalotkę i musztardę.
Przyprawić pieprzem. Wlać sok z cytryny. Wsypać paprykę i zmiksować.
Przełożyć na pergamin i zwinąć jak roladę.
Przechowywać w lodówce. Podawać do steków lub tatara.