Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne steki przyrządzone tym razem delikatnie na słodko. Smakują równie dobrze jak wyglądają:)
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 66
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1959
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 387
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 449
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 736
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 66
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1959
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 387
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 449
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 736
Składniki
Papryczkę rozetnij usuń nasionka, strączek drobno pokrój. Sok pomarańczowy zmiksuj z dżemem i vegetą. Do tego włóż pokrojone w plastry mięso oraz papryczkę chili. Marynuj 2-3 godziny. Zamarynowane mięso ułóż na grillu opiecz z obu stron na rumiano lub usmaż na oleju. Marynatę zlej do rondelka, zagotuj. Dodaj fileciki z pomarańczy oraz masło. NA małym ogniu gotuj około 5 min (ewentualnie można sos zagęścić łyżeczka mąki ziemniaczanej). Gotowe steki podawaj polane sosem pomarańczowym. Serwuj z kolorowym ryżem.