Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Strogonow z kurczaka czyli najlepsze ciepłe danie na imprezy. /Moje Domowe Jedzenie Polecam szczególnie na imprezy jako ciepłe danie. Bardzo często je robię i zawsze się super sprawdza.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4518
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12242
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6942
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5662
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4518
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12242
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6942
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5662
Składniki
Na oleju podsmażam przyprawione mięso. Osobno podsmażam pieczarki, cebulę oraz paprykę. Do garnka wkładam mięso, resztę składników i zalewam bulionem. Gotuję ok. 25 minut. Po tym czasie dodaję przecier, przyprawy i zagęszczam.