Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste, aromatyczne nadzienie, idealne do drobiu. W Kanadzie przyrzadzane na Thanksgiving (swieto dziekczynienia) i na Swieta
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5204
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 783
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11590
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5012
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1256
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5204
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 783
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11590
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5012
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1256
Składniki
Na patelni roztopic maslo, dodac cebule , seler i przyprawy, czesto mieszajac smazyc okolo 10min. Jesli nadzienie jest przygotowywane i pieczone w osobnym naczyniu (tak to jest najczesciej przyrzadzane w Kanadzie) to po usmazeniu polaczyc z chlebem. Gotowa miksture wylozyc do zaroodpornego naczynia, przykryc folia aluminiowa i zapiec w piekarniku, (okolo 30min w temperaturze 160stC )
Jesli nadziewamy drob to przesmazona mieszanke nalezy najpierw ostudzic w lodowce (okolo 24h) a nastempnie przed samym nadziewaniem polaczyc z chlebem.