Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste, aromatyczne nadzienie, idealne do drobiu. W Kanadzie przyrzadzane na Thanksgiving (swieto dziekczynienia) i na Swieta
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 187
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 918
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 187
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 918
Składniki
Na patelni roztopic maslo, dodac cebule , seler i przyprawy, czesto mieszajac smazyc okolo 10min. Jesli nadzienie jest przygotowywane i pieczone w osobnym naczyniu (tak to jest najczesciej przyrzadzane w Kanadzie) to po usmazeniu polaczyc z chlebem. Gotowa miksture wylozyc do zaroodpornego naczynia, przykryc folia aluminiowa i zapiec w piekarniku, (okolo 30min w temperaturze 160stC )
Jesli nadziewamy drob to przesmazona mieszanke nalezy najpierw ostudzic w lodowce (okolo 24h) a nastempnie przed samym nadziewaniem polaczyc z chlebem.