Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste, aromatyczne nadzienie, idealne do drobiu. W Kanadzie przyrzadzane na Thanksgiving (swieto dziekczynienia) i na Swieta
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231619
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4894
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36051
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1325
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231619
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4894
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36051
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1325
        
        
                Składniki
Na patelni roztopic maslo, dodac cebule , seler i przyprawy, czesto mieszajac smazyc okolo 10min. Jesli nadzienie jest przygotowywane i pieczone w osobnym naczyniu (tak to jest najczesciej przyrzadzane w Kanadzie) to po usmazeniu polaczyc z chlebem. Gotowa miksture wylozyc do zaroodpornego naczynia, przykryc folia aluminiowa i zapiec w piekarniku, (okolo 30min w temperaturze 160stC )
Jesli nadziewamy drob to przesmazona mieszanke nalezy najpierw ostudzic w lodowce (okolo 24h) a nastempnie przed samym nadziewaniem polaczyc z chlebem.