Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zapiekanka , zbiór składników np. z poprzedniego dnia
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1605
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1605
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Siekamy zioła nać pietruszki i bazylii.Udka też pokrój na kawałki..Dno naczynia żaroodpornego posmaruj oliwą, i wyłóż połowę makaronu, posyp pieprzem i papryką.Wyłóż na to kurczaka, posyp nać i bazylia. Przykryj drugą częścią makaronu, posyp ziołami prowansalskimi.Posyp startym żółtym serem , pieprzem i solą ,Zalej śmietanką .Pieczemy w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180! C, 15-20 min.Smacznego.