Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do obiadu, grilla, czy innych przekąsek
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Składniki
Warzywa kroimy na mniejsze kawałki i rozdrabniamy na dość drobno używając noży w robocie kuchennym. Dodajemy mleko, majonez, cukier, ocet, sól, pieprz i odrobinę chrzanu, dokładnie mieszamy i gotowe.