Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupiąca smaczna zdrowa kolorowa czego chcieć więcej ?? moje pierwsze spotkanie ( pozytywne) z selerem naciowym ... miłe zaskoczenie ...
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 303
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 728
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 303
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 728
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
seler naciowy umyć przekroić wzdłuż i na małe kosteczki, marchewkę obrać i zetrzeć na grubych oczkach, cebule pokroić w małe piórka, ogórka kiszonego w kostkę tak samo paprykę i jabłko. Dodać sok z cytryny przyprawy natkę i oliwę. Wszystko bardzo dokładnie wymieszać odstawić na ok 2 godz - radze przemieszczać co jakiś czas smaki się przejdą. Smacznego !!!
Pasuje mi tu jeszcze kukurydza ale niestety nie miałam w lodówce ... ja nie żałuję oliwy ale jeśli dla kogoś to za dużo to oczywiście można jej dodać wg uznania.