Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka doskonale smakuje ze smażoną rybką! Polecam na lipiec-wtedy można kupić młodą kapustę kiszoną.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8158
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 411
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8158
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 411
Składniki
Kapustę odcisnąć i pokroić. Najlepiej gdy kapusta kiszona jest z marchewką. Ogórka obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i odcisnąć z nadmiaru soku. Koperek drobno poszatkować. Wymieszać razem kapustę, ogórka i koperek.Dodać pieprz i oliwę.Jeszcze raz wymieszać. Smacznego!
Propozycja podania: Ja podaję ziemniaczki z koperkiem, smażoną rybkę i właśnie tą surówkę na lipcowy obiadek. Pycha!