Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 705
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 199
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1382
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 705
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 199
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1382
Składniki
Sos: oliwa, ocet, woda, oregano, bazylia, cukier i przeciśnięty czosnek dokładnie mieszamy i odstawiamy.
Sałatę, pomidor, por, pikle kroimy w kostkę, ser ścieramy na grubych oczkach, grzanki kroimy w kostkę. Łączymy warzywa, dodajemy ser i sos mieszamy, tuż przed podaniem dodajemy grzanki i jeszcze raz mieszamy